Sóc un amant de l’havanera, no un estudiós, doncs ho soc per què m´ agrada.

 

Fins a l’any 2006, no poso els peus en un estudi de ràdio i començo a interessar-me per l’havanera i derivats d´aquest genere, fins al moment tot el que sabia era el que podia escoltar pels mitjans de comunicació i alguna que altra cantada en directa.

 

 

Avui intento posar a disposició dels que ho vulguin, tot allò que he anat aprenent al llarg d’aquests anys, ho faig en els programes de radio, A Mar Oberta de Mataró Ràdio i La Xefla desde Ràdio Palafrugell, dos programes dedicats exclusivament a fer difusiò d´aquest gènere tan nostre com és l’havanera i el cant de taverna.

 

Lluís Armengol

 

Web:

http://laxeflahavaneres.jimdo.com/


Des de fa 24 anys te una consulta pròpia de osteopatia a Barcelona i teràpies manuals dedicada al món de l´esport.

 

També treballa com a fotògraf des de fa 9 anys dedicada al món del cotxe i moto clàssica, ha col·laborat en els següents esdeveniments: Rally de Barcelona – Sitges, en els salons Auto Retro de Barcelona, saló automòbil de Barcelona, Harleys Days Barcelona, Fira Mobile Congres, per l'agencia Jas Info Service i revista cotxes clàssics.

 

Tècniques destacades fotografiques: Format HDR, 3D, Digital Blending, Timelapse.

 

En Juliol de 2013 va començar a col·laborar amb el món de l'havanera en el portal informatiu el racó de les havaneres, tot seguit al racó de l´havanera.

 

En l'actualitat treballa conjuntament amb el Lluís Armengol, en un nou i gran projecte del qual ella mateixa forma part que és el nou portal informatiu " El món de l´havanera " hon es fa difusió de tot el que passa en el món de l´havanera i cant de taverna.

 

També col·labora amb Lluís Armengol en els programes de ràdio, dedicats a la difusiò de les havaneres i cant de taverna, A Mar Oberta a Mataró Ràdio i La Xefla a Ràdio Palafrugell.

 

Irene López

Tel. 609 31 88 80

Mail: irlosa.ils@gmail.com

 

Web:

http://irlosa.jimdo.com/

http://laxeflahavaneres.jimdo.com/